top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıGündüzalp Yurdu

Yeni Sitemiz Yayında!

Güncelleme tarihi: 21 Oca 2022

Gündüzalp Yurdu olarak yeni sitemizi yayınlamaktan gurur duyuyoruz. Hakkımızda daha çok bilgi, kursumuza ait galeriler, yönetim kadromuz, duyurular ve çok daha fazlasını burada bulabileceksiniz.


HAKKIMIZDA

1997 yılında kurulan Gündüzalp Erkek Öğrenci Yurdu Güngören İlçe Milli Eğitim müdürlüğüne bağlıdır. Lise öğrencileri, üniversite hazırlık ve üniversite öğrencilerinin barındırıldığı yurdumuz 40 öğrenci kapasiteli olup ; Bir çok liseye yürüme mesafesinde, üniversite hazırlık kurslarına yürüme mesafesinde ve birçok üniversiteye ulaşım kolaylığı bulunan yurdumuz öğrenci kabulüne devam etmektedir. Yurdumuzda kalan öğrencilere; üç öğün yemek, etüt ve yatma hizmeti verilmektedir. Yurdumuz da barınan öğrencilerin ekserisi şehir dışından olmakla beraber İstanbul içinde ikamet eden öğrencilerde yurdumuzda barındırılmaktadır. Barınan öğrencilerin vatana millete hayırlı bir evlat olarak yetiştirilmesi ve üniversite de iyi bir yerde eğitim görmesi hedeflenmektedir.


VİZYONUMUZ

Gündüzalp Erkek Öğrenci Yurdu, eğitim ve kültür alanında kaliteli ve modern hizmet veren; Yurdumuzu Öğrenci Yurtları arasında etkili ve prestij sahibi olan bir yurt haline getirmektir.


MİSYONUMUZ

Ülkemizin kalkınmasına; milli, ahlaki, dini, manevi ve kültürel değerleri benimseyen, koruyan, geliştiren, vatanını ve milletini seven bir toplumun yetişmesine katkı sağlayacak eğitim ve kültür faaliyetlerinde bulunmaktır.




9 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page